Cseriti

Cseriti

Szupercsapat

2019. október 31. - Cseriti1

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a Cseriti csapatát, hátterét.

9 bolttal üzemelünk Budapest-szerte, Óbudán, Angyalföldön, Zuglóban, Rákospalotán, a Kerepesi úton, Józsefvárosban, Ferencvárosban, Csepelen és Pestszentlőrincen – ezeket megtaláljátok a honlapunkon (http://cseriti.hu/hol-talalsz-minket )

A legtöbb üzletben két kolléganőnk viszi a boltot, fogadja az adományokat, tartja rendben az üzletet, kommunikál a vásárlókkal, adományozókkal, egyszóval képviseli a Cseritit.

Vannak friss párosok, de összeszokott, „régi motoros”, rutinos rókák is. :)

Együtt dolgozunk három Krisztinával, két Évával, két Ildikóval, Timivel, Zitával, Tündével, Erikával, Lisával, Mónikával, Csillával, Andreával, Emesével, Szilviával, Katival, Erzsébettel és Mártával. Mindegyikőjük mosolygós, jó kedélyű hölgy, öröm ilyen csapatban dolgozni.

A háttérraktárban ketten dolgozzák fel az adományokat, Jutka és András – az ő kezük között naponta több százas nagyságrendben fordul meg mindenféle tárgy -, a szállításról pedig János és Sanyi gondoskodnak.

Napi 8, esetenként 9 óra munkáról van szó, a boltokban dolgozó hölgyek feladata pedig nem pusztán bolti eladói munka, hanem egyrészt gondoskodniuk kell az adományok átvételéről, feldolgozásáról is, illetve mivel a Cseriti még nem egy széles körben ismert tevékenységet végez, így a sok érdeklődőnek is be kell mutatniuk, hogy kik vagyunk, mivel foglalkozunk. Gyakorlatilag ők állnak a frontvonalban, nap, mint nap képviselve a Cseriti tevékenységét. És ezt piszkosul ügyesen csinálják ám!

A szállító csapat is megérdemli az elismerést, egyrészt hatalmas mennyiségű tárgyakat mozgatnak meg minden nap, másrészt pedig azért Budapesten manőverezni egy 6 méteres autóval, nem ritkán a belvárosban, naponta minimum 15-ször parkolóhelyet vadászni, leparkolni probléma nélkül azért nem mindenkinek menne ilyen magától értetődően, mint nekik.

A háttérben a rendszer működtetését, a boltok közötti árumozgatás koordinálását, mindenféle felmerülő napi feladatokat, karbantartanivalókat, illetve a cég működtetését, tervek készítését végzi Kriszti (igen, a negyedik Krisztina J  ), Iván, Zoli, Laci, Gábor és Gergő. Mindannyian másvalamiben jók, így ügyesen egészítik ki egymást.

A Cseritinél mindig is elsődleges volt az, hogy az itt dolgozók egy lazább, kötetlenebb, családiasabb jellegű légkörben dolgozhassanak. Valljuk, hogy a felmerülő problémákat nem erőből kell megoldani („azért, mert azt mondtam, és én vagyok a főnök”), hanem igyekszünk megtalálni a mindenki számára megfelelő megoldást.

Reméljük, hogy még sokáig együtt dolgozhatunk ebben a csapatban – erre minden esély meg is van, hiszen nagyon ritkán megy el tőlünk valaki.

A bejegyzés trackback címe:

https://cseriti.blog.hu/api/trackback/id/tr2815275648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása